NaturalFoods Kft.

Vállalatunk egy 2006 óta működő cégcsoport részeként jött létre, melynek az építőipar, szoftverfejlesztés, hírportál üzemeltetés, ill egyéb gyártókapacitások tartoznak tevékenységébe. A kezdetek óta kiemelt figyelmet fordítunk alkalmazottaink ill azok családtagjainak egészségmegőrzésére, mely egyre nehezebb feladat elé állít minket. Az élelmiszerek silány minősége és valószínűleg ezen okok következményeként fellépő allergiás megbetegedések, ételérzékenység megnehezíti a fentebb említett betegségekkel küzdő családok életminőségét.

Változtatni szeretnénk…

A tej- tojás- és gluténmentes termékek a megnövekedett kereslet miatt már egyre több helyen kaphatóak, de közel sincs olyan széles választék mint amilyenre manapság igény mutatkozik. Cégünk ezen szeretne változtatni ill hozzájárulni az emberek tudatosabb, egészségesebb  aktívabb életviteléhez. Célunk, hogy ne csak bio és reform boltokban legyenek kaphatóak termékeink. Számos piackutatást végeztünk melynek eredményeképpen felismertük, hogy nincs megfelelő szintű és minőségű termék áruházaink polcán, melyen mindenképpen változtatni szeretnénk.

Termékeink azonnal népszerűek lettek, elsősorban versenyképes áraink és kínálatunk minősége miatt. Célunk, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk partnereinknek, leendő cégeknek, késztermékek és alapanyagok formájában egyaránt.

Kapcsolat

Szegeden, a Budapesti úton (bejárat a Dorozsmai út 35 felől, a Délroll Árnyékolástechnika épületénél) kezdtük meg gyártókapacitásunk kiépítését, majd ezután elérkezettnek láttuk az időt az általunk gyártott bio és reformélelmiszerék értékesítésének megkezdésére.

Üzemünk mellett létrehoztuk bemutatótermünket, ahol leendő partnereink megtekinthetik az általunk gyártott, forgalmazott termékeket.

Kollégáink szakszerű segítséget nyújtanak abban, hogy az Önnek legmegfelelőbb terméket válassza.